UA-75405815-1

Curriculum Vitae.

CV Tannie van Loon (orgel)

Tannie van Loon (1974) studeerde achtereenvolgens schoolmuziek, piano en orgel aan het Brabants Conservatorium in Tilburg; piano bij Ton Demmers en orgel bij Bram Beekman. In het kader van de 2e fase opleiding orgel volgde zij tevens interpretatielessen bij Ewald Kooiman (Amsterdam), Ad van Sleuwen (Hilvarenbeek), Theo Jellema (Leeuwarden) en Eric Lebrun (Parijs).

Tannie treedt regelmatig op als soliste, begeleidt op projectbasis diverse koren en is organiste van de Maria Presentatiekerk in Aalst.

Voor de Brabantse Orgelfederatie heeft Tannie medewerking verleend aan een aantal cd-opnames van bijzondere instrumenten in Brabant.

In de afgelopen jaren heeft zij onder andere concerten mogen geven in de kathedralen van Den Bosch, Brugge, Brussel, de Grote Kerk in Breda, de Universiteitskerk St. Mary the Virgin in Oxford, de St. Severikirche te Erfurt, de Dom van Wenen, het klooster in Melk en de Thomaskirche te Leipzig.

Tannie woont met haar man en hun twee zoontjes in Eindhoven.

CV Tom Koster

Tom Koster (1977) studeerde trombone en HaFa-directie aan het Fontys conservatorium bij Henri Aarts en Hardy Mertens. Daarnaast nam hij trombonelessen bij o.a. Christian Ansink, Pierre Volders, Jörgen van Rijen en Bert Boeren.  

Vanaf 2002 is Tom werkzaam als trombonist bij de Fanfare ‘Bereden Wapens’ in Vught en speelde ruim 10 jaar in het koperkwintet van het orkest. Op dit moment is Tom naast trombonist ook plaatsvervangend dirigent van dit orkest. 

 

Vanaf 2002 dirigeerde Tom verenigingen uit o.a. Eindhoven, Helmond en Udenhout. 

Als dirigent werkte hij samen met solisten zoals Edsilia Rombley, Joris Linssen, Marjolein Teepen, Pater Moeskroen en Ellen ten Damme.