UA-75405815-1

Het beheer en onderhoud van ons Müller-orgel ligt formeel in handen van het kerkbestuur dat zorgdraagt voor de noodzakelijke fondsen o.a. vanuit het Monumentenfonds.

Met de verworven fondsen is het mogelijk om de bestaande kwaliteit van het orgel redelijk te waarborgen. Helaas blijft er echter weinig ruimte over voor het invullen van zaken die niet direct behoren tot het regulier  onderhoud.

Om wat extra te kunnen doen en om een bijdrage te leveren aan de stembeurten van ons orgel is de groep "vrinden van het Müller-orgel" opgericht. Door de giften van deze groep kunnen wij vanuit de Stichting Orgelkring Wijlre de genoemde  bijdrage realiseren. Ook wordt een deel van de bijdragen gebruikt voor het organiseren van de concerten die jaarlijks in juli en augustus plaatsvinden.

Hoe werkt het:

Voor een bijdrage van tenminste  12,50 euro per jaar kunt u meedoen aan de Vrienden van het Muller-orgel. Als u dit wilt, kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden.  U krijgt dan het recht om gratis naar de concerten te komen. Vanuit dit formulier krijgt u jaarlijks een brief  over de activiteiten van het lopende jaar. Tevens laten wij u in deze brief weten op welk IBAN-nummer u uw bijdrage kunt overmaken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ton Notermans, mailadres: a.m.m.notermans@planet.nl, telefoon: 0613072003.

De jaarlijkse  brief wordt verzonden  aan de persoon en het mailadres zoals opgenomen in het contactformulier.

Wij danken u voor uw bijdrage om dit mooie orgel in stand t kunnen houden

Naam * *
E-mail * *
Straat en huisnummer * *
Postcode * *
Woonplaats * *
Deelnamebedrag *